take me with you ~

Sunday, April 17, 2011

POWER RANGERS PINK vs PANGGILAN HANGIT

hahaha..aku terkena panggilan hangit... rse cm nk marah, nk gelak, nak maki, nk ngamuk pun ade mse terkena tu.. tp best gak kan sesekali terkena ni..hehehe... mula2 jawab kol pelik gak..suara cm knal tp bile aku gelak2 dia stil siyes gak..pastu ckp benda mngarut2..ble aku mrh2 dia stil siyes gak...urmm...dr situ da dpt agak da ade bnda xkena... caller tu pn terus tnye aku cmni "tolong cari ape maksud KACANG MACADAMIA" n sila bagi jwpn secepat mgkin..aku je yg leh selamatkan dia.. erkk....takootnye.. tyme tu aku da bersiap nk balik. pc sume dah off..tgal nk punch card je... so terpaksa la on smula pc dan cari kat tenet..dia nk jwpn lebih detail n complete..hahaha.oke done!send...off pc n balik...

kring kring~tgh drive mse balik tu..ade lg kol... caller yg same. ingtkan dia kol nk ckp terima kaseh ke ape. rupenye.ni yg dia nak "tlg carikan NAMA BANGUNAN TERTINGGI kat dunia.,sape yg buat,bape tgkat,ble siap,kat mane?" then caller tu letak fon....haaaaaaaa...tetibe berubah mood aku mase driving! huhu... tyme tu mmg aku xdpt nk tlg la.ingat aku ni terer sgt ke bab2 ni..huhu.. (selamat ke x caller tu tyme tu ae??)huhu..

pas beberapa ari,,,aku dpt msg plak... ni kira sms hangit plak..heheh.. sender n caller adelah org yg same... dia tnye soklan ni plak... "tlg senaraikan semua nama pelakon filem MERONG MAHAWANGSA"... nasib baek tyme tu aku kat umah..so search je la tenet..dr pelakon utama sampai pelakon tambahan aku kasi..amek kau... hehe..ok done..send....huhhh... hope pasni xde dah laa...aku ni dah mcm GooGgle... hihi

hahaha...ingatkan xde dah... sekali caller tu kol lagi... "nak tanya...kalau nk beli BMW, MERCEDES BENZ ke bape ae harga dia??" pastu caller tu pun letak fon.. weii ingat aku ni taukeh keta ke??.. hahaha... aku pn tlg ar search kan... ok send...Done!... pastu dpt sms hangit plak.. "xnak la yg tu..nk tnye klu nk BELI KETA NAZA nk tgk kat ne ae??.. NK CATALOG leh x? tolong ye" haaaa... geram la! tp aku kasi gak.. oke send.. Done! huhuhh.... 

ni semua nmpk cm mnyusahkan kan kan..hehehe..tp aku suke je... alaa..xkesah pun... as long as..aku leh tolong dia..n aku leh tawu ape yg berlaku kat sana.. n aku leh tawu gak yg dia sehat je... sbb dia call mkne nye sehat la tu kot... heee... and paling penting aku tawu aku adelah seorang WANITA YG TABAH! yeaahhh...hehehe... aku tawu semua ni bkn dia yg mntak org tanya..biase la dia Junior..mesti yg mntak tu Senior kan..xpe..saya oke je... =) 

saya adalah wanita tabah..saya digelar POWER RANGERS PINK! heeheee.. saya suke gelaran itu...

opsss ada lagi... saya diminta untuk pos pic saya ke MENTAKAB..hahaha.. ni plg lawak oke!

caller : YO Raja Muda Gonz
Sender : YO Raja Muda Gonz

i will do my best,, that is all i can do..

3 comments:

  1. Haha,aduh! Takotnyee! Susah nye kehidupan die kt sna? Huih..tabah2!!

    ReplyDelete