take me with you ~

Saturday, August 6, 2011

Kawan Ohh Kawan..

..Assalammualaikum..
saya rasa seperti keanak2an je if bila dah dewasa cmni pun ade org yg bergaduh dgn kawan..
bila masa kau happy, kau menangis..mesti kawan2 ade kat sisi kan.. 
selain keluarga yg dah semesti nye tempat ko mengadu.
bila masa kau lupekan dia kawan kau tu.sbb kadang2 kte asyik bermesra dgn si buah hati.
kawan tetap ada disisi kau kan. time frust mesti kau cari kawan kau jugak.
bila kau hampir2 sesat dan bawak kau ke jalan yg betol..mestilah kawan kau jugak.
tyme ni la dia tanya 
kau dah solat ke? dah study ke?.and nasihat kau ape yg bole wat and ape yg x...
so..xkesah la mcmmane rupa kawan tu yang penting keikhlasan dia nak berkawan.

ni la mereka..kawan2 aku dari kecik smpai besar.
 
ni la mereka kawan2 mase susah sng kat campus dulu..
ni la mereka..kawan2 mse wat Dip.
ni la mereka.kawan2 degree.
 ni kawan2 meroyan + my rumate kat situ.

banyak lagi pic kawan2 aku...tp ni je yg sempat aku uplod.  haa..ade yg aku dgr2 kat blkg tu yg kata..aku nak kawan chantek2 je.. huhh..sila pk dulu sblum berkata2 ye cik kak.. aku xmemilih kawan pun.. dah Allah s.w.t tu kurniakan rupa yg chntek kat kwan2 aku. ktorg berkawan pun sume xdirancang taw..tibe2 jumpe..
and rapat..kalau rase nak kawan lama tu..biar ikhlas nak berkawan baru leh kekal.ok jelas x?..
  saya syg kawan2 saya! yg ada dlm gmbr di atas or yg xde gambar.. sume saya syg...                             please stop talking rubbish my dear..
"Please dont ruin anybody else coz u are actually just dig ur own grave!.
awak pun kawan saya jgk kan.! huhuhu..


mcm budak2 je nak gaduh pasal kawan..huuhh please la...

selamat berpuasa... (^__^) peace.... (",)v

3 comments:

  1. truly.
    saya kawan awak! muahx :)

    ReplyDelete
  2. walau pun gmbr sy xde,sy tetap kawan awk jgk kan,kan??;)

    ReplyDelete