take me with you ~

Friday, February 3, 2012

Penangan Muka Buku

Assalammualaikum

yeahh da Jumaat! sok da start cuti 4 ari.
sbtu + ahad + cuti Maulidul Rasul + Cuti Thaipusam
tapi tapi tapi kan... tibe2 rse bdebar2..
haisshhh takOotnye..
esok kne jadi pgapit! suke + cemas.. uwwaaa..

esok kan kte kne jadi pgapit.. bkn pgapit utk calang2 pengantin taw.. tp kte jd pgapit utk wedding abg kpd Encik Kapten kte.. heee.. (gedik x aku) .. actually rse cemas sikit sbb mybe..huhu mybe la kan.. Encik Kapten xdpt cuti. so aku perlu pandai mmbawa diri spnjg majlis itu.. huhh.. (^_^') 
hope everything will done smoothly.. aminn..

berbalik pd cerita MUKA BUKU atau dlm bahasa omputih nye FACEBOOK
aku pn punya acc FB yg bole dikatakan setiap ari aku akan On9.
tp setiap kali On9 jgk la aku akan rasa mnyampah yg teramat sgt. smpai terkadang tu termaki tanpa sengaja..huhu.. 
sgt mnjengkelkan bile aku terbaca status or wall post yg aku rse kan xperlu la korg nak post kat FB.huhu.
maybe or pasti korg akn kata "FB aku, aku punye suke la..klu xnak bole remove"
sabar je laaa....paling aku meluat gak bile sebok dok cite hal meletop2! weii annoying la!. huhu.
lebih2 lg if kte tawu org tu cmne sbnarnye kaann..
kadang2 tu sdih gak baca ada yg laki bini bgaduh kat FB.balas membalas post. perli sana perli sini. klu laki bini pun da mcm tu. ini kan pulak gf ngn bf.. gaduh + clash + remove .. pastu add balik.. 

gunala FB ni baek2 sikit... tp xde yg baek aku rse Fb ni.. semua mngkhayalkan.. yg baek pun mybe rezeki kat org yg minat wat bisnes.. bole jual On9..



*aku paling mnyampah FB skrg ni. ntah pape ade Timeline bagai..huhu mnyusahkan btol...




No comments:

Post a Comment