take me with you ~

Thursday, November 8, 2012

E-day : The Outfit_Peplum Kurung

Assalammualaikum :)
 
Sebenarnya fesyen baju memang da terfikir dalam kepala dari awal2 lagi. Disebabkan baju style Peplum tengah in mengila sekarang. So aku decide nak Peplum Style juga. Tailor? actually aku redah je. Dpt butik tu pun dari nyonya kedai manik yang suggest kan. Kebetulan pula butik tu name "BUTIK SYIKIN" haha..
mungkin satu hari nanti aku juga punya butik sendiri :P Okey Berangan sekejap!
 
ini la hasil nya.... taraaaaaaa....

Sila abaikan tangan yg pegang baju tu & abaikan Mini Dais blkg tu ye. Next entry kita story.. :)
Yes!!Im crazy in Love with Pastel Color!

 Sweet Kurung Peplum Moden

Color  : Tiffany Green
Material : Chiffon (from Jakel)
Fesyen : Peplum Moden
Design : by me (ekyn)

Thanks kakak Tailor :)

Wassalam.

 
 
 
 


8 comments:

  1. salam..
    cntiknya design peplum u ni
    nak tny bole, bpe meter gna kain tuk wat design peplum ni
    ingt nk wat tuk nikah,hu2

    ReplyDelete
  2. wslm... ohh sy beli kain semua 5 meter je.. :)

    ReplyDelete
  3. ok tq.kain ni kain chiffon kn

    ReplyDelete
  4. a'ah kain chiffon.. tp pilih chiffon yg lembut tau :)

    ReplyDelete
  5. 5meter je dear?inner pakai kain ape?satin? hihi..cantikkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inner pkai chifon jgk. satin pun ok.tp sy xsuke satin. :)

      Delete
  6. Assalamualaikum..sori,nk tnye.nk gk beli chiffon kt jakel,tp nak tau range hrga cmne dapat kain yg sedap pakai..xreti.kalo tnye promoter sume kain mahal3 yg ditunjuk kt kte..tq..

    ReplyDelete